Za danas imamo jedan jako koristan i učinkovit savjet, koji će vam itekako dobro soći u ove hladne zimske dane. O ovom segmentu sigurno niste nikada podrobno razmišljali. Međutim, mi smo tu da vam pomognemo kako da riješite ovaj jako velik problem, i da prestane vaša glavobolja. Kao što smo i rekli, u ove hladne dane svi imaju glavobolju kako će se najbolje ugrijati i učiniti ove dane barem malo podnošljivijima. Doduše, zima nije kao što je nekada bila, ali ipak imamo neke noći koji odu u minus. 

Mnogi se pomažu sa klima uređajimaa, a osim što je to malo i skupa investicija, pogotovo ako već nemamo klimatizaciju, pa moramo kupiti novi, a nije baš zdravo stalno biti pod zrakom koji dolazi iz klime, tako da veoma lako možete zaraditi neku vrstu zaraze koja dolazi iz filtera klima uređaja.U svom domu možemo učiniti puno toga kako bismo sebi olakšali jako niske temperature. Sve češće ljudi odabiru PVC stolariju jer se lakše održavaju, ali i najbolje drže temperaturu u kući. Međutim, mnogi ne znaju dvije bitne stvari koje vam mogu značiti. Konkretno, možete prilagoditi zimski i ljetni način rada na prozorima. Kako to da napravite?

Jednostavno otvorite prozor i pronađite vijak na strani na kojoj se nalazi ručka, a za podešavanje iskoristite ključ koji je kao na slici. Zavrtite vijak na strani šarke prema unutra, što regulira silu potiska okvira prozora.

Kad se prozori tek postave, obično ih se ostavlja u “standardnom” ili “srednjem” načinu rada, pa se moraju lijepo podesiti. Ako niste sigurni koji je vaš način rada “prozori”, jednostavno pritisnite komad papira s krilom.

Ako ga lako možete ukloniti, postavljen je na ljetni “mod”, a ako se prekida tijekom ove radnje, tada je u zimskom “modu”.

Preporuke