Već 10 dana i cijeloj Srbji vlada policijski sat, koji se treba striktno pridržavati ili slijedi novčana kazna, pa čak i kazna zatvora ako se ponašate na taj način da ugrožavate sigurnost drugih osoba. Prvih noći zabilježen je veliki broj slučajeva koji se uopšte ne pridržavaju uputa, koje je izdala Federalna Vlada, kao i ministarstvo zdravstva o ne kretanju poslije 20 sati.Međutim, iako budu zapisani, oni se iopet ne pridržavaju iste zabrane kretanja. Da li ostanu negdje poslije 20 sati, to se još uvijek ne zna, ali izgleda nikako da dođu pameti, dok ih se puno ne opeče po džepu. Ko zna, možda da odu u zatvor bi se opametili i tak ne bi ugrožavali sigurnost građana koji se u biti pridržavaju svih ovih zakona.

Tako je sinoć na Instagramu objavljen jedan jako zanimljiv video klip, koji prikazuje jednu prelijepu djevojku koja non šanlatno šeta centrom Beograda. Što je najzanimljivije pored nje je prolazila policijska patrola, koja je nije vidjela, ili se pravila da je ne vidi u tome trenutku. Sve u svemu, ova fotka naišla je na mnogo negodovanja, svih ostalih građana koji ne mogu izaći, a da ih policija ne zaustavi.

Sve u svemu dosta negodovanja sa njihove strane, a mi se slažemo sa njima, i kažemo da su u pravu. Inače, ona je hodala trgom, a kada je spazila policijsku patrolu krenula je da trči, kao da bježi od njih, da bi u jednom trenutku zastala. Sve je to snimio jedan momak iz auta, i stvarno je bio ubjeđen je ova djevojka nešto smirila.

 

Preporuke