Vijest da je glumica Anđelka Prpić trudna iznenadila je medije, iako je već neko vrijeme emotivno zadovoljna, bez obzira na zakulisne priče koje su kružile o njoj. Iako još nije dala zvaničnu potvrdu, vijest se čini sasvim prirodnom. Međutim, identitet oca njenog deteta nije poznat, pa se spekuliše ko je srećnik koji će uskoro sa njom zasnovati porodicu. Mnogo se pričalo o tome da je otac njenog djeteta, najbolji prijatelj njenog bivšeg muža međutim slavna glumica je odlučila da stavi tačku na tračeve te pokazati zapravo o kome se radi.

Sada su srpski mediji otkrili podatak da je djetetov otac zapravo kum iz njenog prethodnog braka. To znači da je mladić i najbolji prijatelj njenog bivšeg supruga, zbog čega se popularna srpska glumica doživljava u negativnom svjetlu. Priča se da je bivšeg supruga, sa kojim ima i dijete, izdala ljubavlju sa njegovim najboljim prijateljem.

Uprkos obećanju da će u nedavnom intervjuu ispričati detalje o svom ljubavnom životu, Anđelka Prpić odlučila je da sačuva svoju privatnost. Međutim, šuška se da je otac njenog djeteta navodno najbolji prijatelj njenog bivšeg supruga, kojeg poznaje još iz srednje škole. Pretpostavlja se da je veza započela u martu nakon što je M.Ž. napustio 11-godišnju partnerku zbog Anđelke, što je svakako šokiralo njihove zajedničke prijatelje.

Zanimljivo, par je 25. oktobra zajedno proslavio rođendan, a M.Ž. bio čak i kum na njihovom vjenčanju prije 11 godina. Anđelka se zbog negativnih iskustava suzdržala od javnog iznošenja ličnog života, ali bi vijest o njenoj skoroj ulozi majke po drugi put mogla da je potakne da sa ponosom pokaže svetu svog partnera.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here