Mojsilović je rođena u Beogradu, Srbija 29. juna 1959. godine. Nakon što je završila školovanje u Prvoj beogradskoj gimnaziji, upisala je studij novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Od 1979. godine počinje da radi kao saradnik u “Omladinim novinama” i “Dugi”. Iako je bila uspješna u karijeri pisca, ljude je uvijek zanimao njen lični život, o čemu je rijetko govorila u javnosti. Rođena u Beogradu 29. juna 1959. godine, Mirjana Bobić Mojsilović je nakon školovanja u Prvoj beogradskoj gimnaziji studirala novinarstvo na Fakultetu političkih nauka.

Njena novinarska karijera započela je 1979. godine kada se zaposlila u „Omladinim novinama“ i „Dugi“ kao saradnik. Uprkos uspehu koji je postigla kao spisateljica, javnost je uvek bila radoznala za njen privatni život, o čemu retko govori u javnim nastupima.U julu, zet Mirjane Bobić Mojsilović zvanično se pridružio porodici proslavljene autorke. Mediji su mesecima raspravljali o njegovom izgledu, obrazovanju i šarmu, a sve je to došlo do izražaja tokom venčanja sa Milom, Mirinom ćerkom.

Iako je bio usred tabloidnog ludila, Ivan je djelovao nonšalantno i s lakoćom je prihvatio svoju novu ulogu. Nezainteresovan za medijski cirkus, fokusirao se isključivo na brak i izgradnju čvrste veze sa suprugom.Mira Bobić voli da putuje i ima veliki društveni krug. Često priređuje zabave sa prijateljima i brine se o svom malom psu. Ivan, Mirin partner, poznati je pisac. Njegovo zanimanje je bila tajna sve dok nedavna fotografija nije otkrila čime se bavi.

Po izgledu jedne fotografije, čini se da Ivan radi ili kao fotograf ili kao videograf. Trenutno pomaže svojoj svekrvi u njenoj emisiji “Srećna Srbija”. Ovaj mali, ali ključni detalj naglašava snažnu vezu između njih dvoje, koja je najvjerovatnije ukorijenjena u njihovoj međusobnoj naklonosti i međusobnom poštovanju. Evidentno je da je Mila donela mudru odluku kada je odabrala partnera koji će ceniti i poštovati njenu majku.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here