Pevačica Ana Nikolić je poslednjih godina veoma česta tema u medijima, ali najviše zbog skandala i afera u koje je umešana, a ne zbog njenih pesama. Sve je počelo raspadom braka sa muzičarem Rastom, kada je Ana imala velikih problema sa viškom kilograma, na šta je uticala i bolest štitne žlezde. Uz pomoć operacija, vežbi i dijete, Ana je uspela da smrša, ali se tada pojavio veliki problem sa alkoholom, koji je Anu često dovodio u veoma problematične situacije. Na svom poslednjem nastupu Ana je izvela mnoge od svojih poznatih pesama, ali je jedan video sa njenog nastupa postao viralan na društvenim mrežama.

Naime, na snimci se vidi kako Ana na koljenima izvodi jednu svoju pjesmu, dok svo vrijeme gleda oko sebe i pravi neke pokrete koji su začudili mnoge: “Ženi je potrebna pomoć”, “nešto ovdje nije u redu”, “šta joj se dešava?”, pitali su se jedni, dok je poneko pisao: “carica”, “jedna je Ana” i slično. Podsjećanja radi, Ana je nedavno govorila i o svome djedu koji je imao problema sa alkoholom:

” Moja baka se razvela prije 100 godina, kad se niko nije razvodio. Razvela se jer je djed bio alkoholičar. Ja sam taj djeda, on je čovjek umro od alkohola. Bio je vaga u horoskopu, kao i ja. Ja vjerujem u taj ženski rodoslov” – rekla je tada, te je dodala: ” Ja sam pokušala da izbjegnem to, svi mi nešto nosimo. Pokušala sam, ali uvijek se vraćaš na taj neki stariji model. Ovo je DNK. Pomiješao se pogrešan DNK, šta da radim” – dodala je Ana kroz smeh u emisiji “Magazin In”.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here