U nastavku našeg članka, jedna tabu tema o kojoj se jako malo priča uopšte u medijima, i društvenim mrežama. Naravno da muškarci nisu jedini koji ugodno masturbiraju, a žene to rade, iako to nikad neće priznati, čak imaju i prljavije misli, u odnmosu na same muškarce. Žene također imaju fantazije o tim radnjama, a seksualne maštarije im dostižu neslućene granice.Postoje različite fantazije kada su u pitanju žene, u nekima su oni glavni glumci, a netko nešto radi ili ih netko iz slavnog svijeta zadovoljava, a postoje fantazije u kojima su oni samo promatrači određenih djela i seksualnih činova, sve je moguće u mašti i sve je dopušteno. Tako da je zve u zavisnosti od maštarije određene žene.

Ovo su 3 najčešća faktora koje žene vole da zamišljaju:

Sado – mazo. Iako mnoge to ne žele priznati, žene imaju puno fantazija o seksu s dominantnim partnerom, koji bi bio lider u cijeloj ljubavnoj priči, a mnoge od njih vole biti one koje dominiraju seksom. Neki vole maštati o nekim grubim seksualnim igrama, a većina je priznala da bi ih pokušali barem jednom, čisto da osjete da li je to za njih ili ne. Idealni ljubavnik – najčešća maštarija žena je seks s idealnim ljubavnikom, odnosno nekim tko je može zadovoljiti kao nijedan drugi muškarac, i da joj ispuni gotovo sve seksualne fantazije, ali to čak ni ne mora biti muškarac. Neke idu tako daleko, da se zamišljaju i sa nekom ženom. Sve je dozvoljeno, zar ne?

I na kraju, trojka – Prema nekim istraživanjima, ovo je najveća fantazija kod muškaraca, ali mnoge žene maštaju i o čuvenoj trojki, čisto da isproba kako je to sa dva partnera istovremeno u krevetu.

 

Preporuke