On je bio jedan od prvih “Zvezda Granda”, odnosno jedan od prvih takmičara iz ovog serijala koji je napravio karijeru i to zajedno sa velikim imenima poput Darka Filipovića, Tanje Savić, Slavice Ćukteraš, Baneta Mojičevića i Stevana Anđelkovića. Iako je Bane pobijedio te prve godine serijala, Nemanja i njegove kolege su ostvarile odličnu karijeru, odnosno dobili su priliku za to, s tim da su neki nastavili da se bore, dok su se drugi ipak okrenuli nekim drugim stvarima i poslovima. Nemanja je odmah nakon takmičenja od Granda dobio jedan kompletno urađen CD, na kojem se nalazio veliki broj hitova.

Nemanja je bio veoma popularan u to vrijeme, a mnogi su mu prognozirali uspješnu karijeru, pogotovo što je bio veoma tražen na nastupima, zajedno sa ostalim kolegama iz Granda. Veliki broj ljudi, pogotovo djevojaka i dan danas pamti pjesme poput “Bebo moja”, sa kojom je napravio najveći posao. Nemanja je bio vrlo zgođušan i atraktivan momak, sudeći po djevojkama koje su ga opsjedale na takmičenju ali i svesrdno glasale za njega, a realno imao je sve tada – i glas i stas, izgledao je kao pravi pjevač i lomitelj srca sa pomalo nevinim licem.

Međutim, nakon nekog vremena došlo je do velikih promjena i Nemanja je počeo da se mijenja, kilaža je išla na gore, a njegove pjesme su postajale sve manje slušane. Iako se trudio da održi svoju karijeru snimajući nove pjesme i gostujući u emisijama, ništa mu nije pomoglo, pa čak ni rijaliti programi u kojima je pokušao ponovno da se probije. Svi su ga kritikovali da se treba dotjerati u red, ali se čini kako od toga ipak nema ništa.

Preporuke