Stvarno postoji veliki broj serija i emisija koje su stvarno stekle veliku popularnost na našim prostorima, a među takvim serijama nalazile su se mnoge serije,a jedna od njih jeste i rijaliti kao što je “Odred za čistoću”.

Naime u ovoj dokumentarnom rijalitiju dvije žene koje se zovu Kim i Agi su imale zadatak da obilaze neuredne i prljave domove po cijeloj Velikoj Britaniji i nastojale da ih srede, a usput i vlasnike takvih domova dovedu koliko toliko u red približavajući im pojam čistoće..

Ova serija je trajala čak šest sezona, i ostvarila je veliku popualrnost naročito kod domaćica.

Ova serija je stvarno dosegla veliku popularnost i čak se emitovala u 15 zemalja, a na osnovu ove serije nastalo je još mnoštvo serija ovakvog tripa.
Kako se emitovanje i snimanje ove serije prestalo raditi 2009 godine, mi smo malo istražili gdje se sada njih dvije nalaze i šta  rade.

Naime, Agi je čisšćenje stavila u potpuno drugi plan, a iako ima 65 godina ona je mnogo aktivna, a kak navodi da je književnost i novinarstvo njena najveća ljubav, ali se ona nekada vrati svojoj popularnosti i ono što je učinilo popularnom i ponekada napiše neku kolumnu o tome kako se neke stvari čiste.

Sa druge strane Kim ima 78 godina i dalje ima u sebi jednu veliki žar za poslom pred kamerama, a ovim godinama je učestvovala u dva rijalitija i gdje je ona dogurala do samog finala, ali nije osvojila glavne nagrade.

Da li ste vi gledali ovu seriju? Pišite nam