Žene masovno grudi trljaju pastom za zube - kad čujete razlog oduševit ćete se (Video) - Lifesytledom

Žene masovno grudi trljaju pastom za zube – kad čujete razlog oduševit ćete se (Video)

Teorija o povećanju poprsja vazelinom i zubom pastom zaintrigirala je i bjuti blogerku Mejkap Meša. Marljivo je trljala grudi mjesec dana pomenutim sastojcima da bi ovu metodu testirala. Ovo su rezultati.

Mnoge žene zainteresovao je ovaj pomalo bizaran trend, a koje veće poprsje priželjkuju i nisu estetskoj hirurgiji sklone. Riječ je o trljanju poprsja smjesom vazelina i paste za zube. Druga varijanta uključuje bjelanjak izmiješan sa brašnom i isitnjenim krastavcem.

Neke djevojke tvrde da im to pomaže da im zategnutije i veće izgledaju grudi.

Jedna djevojka pod nickom Editorial Naturalbeauty556 na Youtube kanalu pokazala je kako to ona radi sa mješavinom paste za zube, brašna, isitnjenog krastavca i bjelanceta.

Tvrdi da se već poslije pet dana vidi rezultat zatezanja dekoltea i kože grudi.

Njen video možete pogledati u prilogu ispod.

Druga djevojka koja se predstavlja na Youtube kanalu pod nickom Susana Home Remedies, na bradavice nanese zubnu pastu, a onda grudi premaže vazelinom. Tvrdi da to pomaže za veće grudi.

Zubna pasta kožu isušuje, a to navodno ima efekat zatezanja kože, pa tako čvršće djeluje koža. Ali, teško je povjerovati da može pod kožu manjih grudi prodrijeti duboko i tamo čudotvorne promjene napraviti.

Druga strana priče

S druge strane, učinak povećanja grudi ne mogu imati učinak ni ostali sastojci, nego može učiniti eventualno da su veće zato što je sjajnija koža.

-Jednostavno su ovi bizarni savjeti zavaravanje žena koje bi željele imati veće grudi, pa su čudesnim metodama sklone. Vazelin i pasta za zube čisto su internet šarlatanstvo što se tiče njihove svrhe za povećanej grudi. Od toga grudi mogu osvježavajuće mirisati, ali vam zasigurno neće veće postati – kaže Kristofer Inglefild iz Klinike za estetsku hirurgiju.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply