Dr. Emir Solaković gostuje o prehrani i otkriva kako bi žene i muškarci trebali jesti. “Probudim se oko 6:30, dovoljno mi je 6 sati za spavanje. Spavanje duže od 6 sati nije normalno, ljudi koji dugo spavaju imaju nekih problema. Organizam se sam budi nakon 6-7 sati. spavanje Ako ne možete dovoljno da naspavate, nešto će se dogoditi: ili ste pod stresom, ili ste bolesni.

Idealan doručak za ženu ujutro je da ustane, popije šoljicu bilo čega. čaj, apsorbujte toksine koji su se nakupili u vašem telu tokom noći, a zatim uzmite jaja. Idealan doručak za žene je kajgana od 3 belanca i 1 celo jaje. Za muškarce, kajgana se pravi sa 5 belanca i 1 cijelo jaje Masnoću je potrebno konzumirati jer je važno za organizam, ako želite zdrave masti, to umućeno jaje poprskajte malo maslinovog ulja.

 

Vašem mozgu je potreban šećer da bi se prehranio, ali kakav? Predlažem da skuhate zob i dodate nekoliko pločica crne čokolade, a zatim i malo suvih šljiva. Za ovaj doručak organizator bi rekao: Hvala na ovome. Tijelo voli ovsenu kašu jer je to jedina hrana od svih namirnica koja ima istu supstancu kao majčino mlijeko. Nemojte jesti žitarice, to je smeće. To je sam šećer. Skuvajte obični zob ili ovas kao i pšenicu. Nakon toga možete komotno da popijete nezaslađenu crnu kafu i imaćete nuždu. Pa, i tek tada ste spremni za rad. Moći ćete izdržati 6 sati bez ikakvih problema. Vaše tijelo će raditi savršeno.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here