Vjerovatno ste čuli za psihijatra Jovana Marića, ali i ako niste mi ćemo vas podsjetiti na njega,
Naime, on je u javnosti poznat po tome što izjavljuje neke stvari koje su vrlo diskutabilne i mi se onda pitamo da li je uredu da neki psihijatar tako nešto priča illi on samo to priča kako bi zabavio raju.

Ono što je kod njega slučaj jeste da je on psihijatar koji je ljekar nema nimalo osjećaja kada je u pitanju iznošenje određenih njegovih stavova.

Naime, on je nedavno izjavio kako je on postao savjetnik u oblasti zabave za odrasle i sajber prostitucije, a to objašanjava time kako su njega angažovali razni ljudi koji se bave organizacijom internet zabava za odrasle i kako on navodi njegov posao je da uči djevojke kako da uzdišu, kako da ječe i kako one da rade zavodničke poglede i poze.

On je isto tako javnosti postao poznat po svojoj izjavi za Anu Nikolić gdje je rekao kako je ona posle poroda postala jako debela i da osoba koja je u njenoj branši ne bi smjela to sebi dozvoliti, te da bi ona trebala da ukoliko se ne može kontrolisati da jede navečer, popiti tabletu za spavanje i otići u krevet bez večere.

Najveću frku je digao kada je dao svoju izjavu za to da žene poslije 50te godine nije ni za šta i da su žene u šestoj deceniji nepotrebne ovom društvu te se dotakao toga da njima tadas otkucava biološki sat.

Kako vi ovo komentarišete? Mi se stvarno nadamo da je u pitanju zezancija i da on nije mislio ovo ozbiljno.