Danas vam donosimo jednu priču, koja će itekako bioti zanimljiva svim mogućim ženama. Ona je naime otišla svom ginekologu na konzultacije, a on joj je postavio pitanje koje je zbunjujuće, i koje nije nimalo slutila da će je pitati jedan ginekolog. Cista koja je uklonjena bila je ispunjena tamnom bojom krvi, i jednostavno je doktor morao to da pregleda i sanira. Mislila je da će se oporaviti nakon operacije, ali bila je u jako lošem stanju. Povraćala je nekoliko mjeseci nakon operacije, i bila je van sebe od silnih bolova. Otišla je svom ginekologu na konzultacije, a on joj je postavio pitanje koje je zbunjujuće.

Pitao je je li često konzumirao pileća krila, a ona je odgovorila da, pitajući se kako on može znati o njezinim prehrambenim navikama. Voljela je krilca da jede, i nije vidjela ništa loše u tome. “Poznato je da se mnogim pilićima ubrizgavaju steroidi kako bi se ubrzao njihov rast kako bi se mogle zadovoljiti potrebe potrošača, a ta potreba nije ništa drugo do potreba za hranom.Također, trebali biste znati da ti steroidi imaju strašne učinke na tijelo jer ubrzavaju rast, i samim time jako utiče na ženinu plodnost, kao i cijeli hormonalni sistem. Oni imaju još opasniji učinak na žene, jer uzrokuju promjene u njihovim hormonima, što dovodi do toga da su žene sklonije rastu ciste na maternici i dojkama.

Podijelite ovo upozorenje s ljudima koje znate da jedu pileća krilca u većim količinama, i naravno potražite piletinu od pouzdanih, lokalnih proizvođača, koji uzgajaju piletinu u domaćim uslovima.

Preporuke