Ova žena je saznala istinu tek nakon što je pozvala električara.

Radi se o ženi po imenu Nataša Prins, ona je dobijala za struju zaista velike račune, koliko je dobijala velike govori i činjenica da je morala da posuđuje novac da bi ih platila, a tek nakon što je električar došao da izvrši provjeru saznala je zaista šokantnu istinu.

On je isključio prekidač u njenom stanu i ispostavilo se da je ova mlada majka plaćala struju cijeloj stambenoj zgradi u kojoj je boravila i živjela, zamislite to?

Električar je uradio provjeru i utvrđeno je kako je cijela zgrada bila priključena na brojilo ove mlade žene, 26-godišnjakinje, uključivalo je to i svjetla u hodniku i interfine.

Kad su obavijestili kompaniju koja je vlasnik zgrade, rekli su Nataši da to nije izveo njihov dobavljač električne energije.

Ona je rema rekla da je nekoliko puta mijenjala dobavljače električne energije, pošto je i sam mislila da joj naplaćuju preskupo struju.

 

Električar je shvatio da su sva vrata, interfoni, svjetla povezani na njeno brojilo, a Nataši je bilo sumnnjivo sve to, pošto je bila nedjelju dana odsutna iz svog stana.

Ona je otišla na nedjelju dana, samo je frižider bio uključen, koji se isključio jer je preopterećen bio sistem.

Vlasnici zgrade su rekli da će stanarki nadoknaditi sve troškove, ali do sad joj je samo 53 funte isplaćeno. Zaista smiješno i mizerno, koliko je ova žena platila do sad, a dali joj tek toliko.

Da li ste vi nekada dobijali visoke račune za struju ili niste?

Advertisement