Danas se bavimo zanimljivim temama i stvarima koje se mogu pronaći na društvenim mrežama. Tik Tok je definitivno vodeći u posljednje vrijeme.U moru budala i dalje se s vremena na vrijeme mogu naći neke pametne i korisne stvari. Jednostavno rečeno, popularna je društvena mreža koja je nastala tokom pandemije koronavirusa. , danas na svijetu nema nikoga ko barem na trenutak ne pogleda kratke filmove koji se svakodnevno pojavljuju u izobilju.

 

Uz to, neki od najpopularnijih korisnika Douyin-a zaradili su mnogo novca kroz poklone gledatelja. Ipak, sigurni smo da ste do sada vidjeli neke slike koje izgledaju normalno iz jednog ugla, a kada se snime iz drugog, dobijamo potpuno novu dimenziju u cijeloj priči u koju ne možemo vjerovati. Kako je to moguće? Sada govorimo o fitnes treneru iz Sjedinjenih Država po imenu Jordan Evans.

 

 

U pitanju je optička vaarka, a ona je već u 35 nedelji trudnoće,a svoj fanove i praatitelje je jutros prvo obradovala sa jednom fotkom u kojem stoji okrenuta prema kameri i definitivno se ne može videti da je u drugom stanju.Međutim, njena sledeća fotka je iz profila, odnosno sa strane, a tek tada se zapravo videlo koliko joj je stomak zapravo velik. Komentari su bili jako zanimljivi, a niko nije mogao da veruje da ih je tako baš lepo prevarila.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here