Navodi se da su se njih dvoje upoznali dok su radili u pozorištu. Iako je Andrea bila skoro deset godina starija od Aleksandre, uspeo je da je osvoji. Aleksandra je rekla da kada su se prvi put sreli, nije imala posebno mišljenje o njemu, ali je on uvek bio veoma ljubazan i privržen prema njoj. Andrea Milošević je veoma popularna glumica u Srbiji i dobro poznata lokalno. Glumio je u popularnoj seriji Andrija i Anđelka sa koleginicom Anđelkom Prpić.

 

Saznaje se da je dugi niz godina u srećnoj vezi sa glumicom Aleksandrom Tomić, sa kojom ima sina Relija. Nakon nekog vremena, Andrea je uspela da osvoji Aleksandrino srce, a njen stil oblačenja je u velikoj meri uticao na njega. Zbog svoje posvećenosti nemaju puno vremena da se posvete jedno drugom, ali se trude da ne ignorišu svoju vezu. Andrija je otkrio da je njihova veza uspjela jer su oboje bili spremni na kompromise i nisu imali vremena za svađu.

 

 

Kažu da žive lijep život, te da su se nedavno ostvarili i kao roditelji, i da im je to najvažnija uloga u životu, a Aleksandra je rekla i ovo:” Trudim se da budem opuštena, ali naravno da postoje momenti brige i sličnih osjećanja. Kao i svaka majka, imam gomilu rituala sa svojim djetetom. To su sve normalne stvari. Andrija se odlično snalazi. To smo željeli, tako da se sjajno snalazi.”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here