Svima nam je dobro poznata Jovana Joksimović , poznata voditeljica , koja je udat za još poznatijeg pop pjevča Željka JOksimovića , koji se posljednjih godina ne eksponira toliko , nego živi jednim povučenijim porodičnim životom , ali je zato JOvana uvijek u Žiži javnost , št zbig svog posla , što zbog osebujnosti , pa je uvijek svim zanimljiva iz nekog razloga.
Jutarnj program na prvoj TV je godinama vodila ona s akolegom Srđanom i u tom vrijeme je taa emisija ujedno ila i napopularnija u SRbiji , jer su ili jeda zanimljv tadem , sa zanimljivim pristupom gostima i temamma koje su obrađivali , tao da je njihova gledanost uvijek bila na zavidnom nivou.

Međutim nedavno su njih dvoje dobili otkaz , navodno zbog neprofesionalnog odnosa prema radnim zadacima i poslu uopšteno u što je teško povjerovati , ali kao zvanični razlog je navedeno upravo to. S obzirom na to kako su dobru dinamiku i hemiju imali Srđan i Jovana , četo se špekulisalo o tome kako između njoh ima više od odonosa dvoje kolega jer su ljudi smatrali da je nemoguće postizati takvu harmoniju a da nema nešto više od onoga što se vidi tu.

Međutim njih dvoje su uvijek objašnjavali javnosti da su oni kolege i prijatelji , ali i neprijatelji , jer se nerijetko posvađaju upravo zbog posla i različitih stajališta i gledišta prema nekim temama. Jovana je ubrzo nakon otkaza počela raditi na K1 televiziji , svoga supruga , ali je osim toha i postala prvi čovjek, odnosno prva žena Tanjuga, ne može se požaliti zasigurno. A vidoe kojem govorimo je video u kome se pojavila u emisji njihova kuca , Prca koja je dosla sa dresiranja u Novom Sadu , ona se umiljati veselo motala oko Jovaninih nogu , ne možete a da se ne uhvatite za glavu od stakkoće zar ne.