Jedan od najpoznatijih parova na našim prostorima zasigurno je Jovana Joksimović i njen suprug, poznati pjevač Željko Joksimović, a nedavno su se njih dvoje našla u središtu pozornosti Srbijanske, ali i Balkanske javnosti. Odlučili su se na jedan potez koji nije nimalo uobičajen za ove prostore. O Očemu se ovdje zapravo radi?Prije samo nekoliko mjeseci Jovana i Željko kupili su vilu, smještenu na Senjaku, jak opopularnom Beogradskom naselju, koja je prije pripadala Ivani Mišković Karić i njenom suprugu Goranu Kariću, nakon čega su Željko i Jovana odlučili postati njihovi novi vlasnici. Odlučili su se na ovaj potez, jer njih dvoje sa svoje troje djece, jednostavno trebaju puno više prostora, kao i ogromno dvorište za svoje troje djece.

Iako ih je luksuz ove kuće u početku osvojio, odlučili su da treba nešto obnoviti, pa su odmah počeli raditi, jer su bila potrebna ipak i neka ulaganja u cijelu ovu novu priču.U obnovu kupaonice, prema dobro informiranom izvoru, uloženo je 20.000 eura, a samo u novi đakuzi uloženo je 7.500 eura. Međutim, nisu se zaustavili na obnovi, pa pjevačica i voditelj provode svaki slobodni trenutak u salonima namještaja i biraju kako da urede svoj novi dom, a oboje su željni preseljenja, jer kada vidite o kakvom se zdanju radi, i vi biste pomislili na istu stvar.

I sada imaju priliku napokon da se presele i da osjete kako je to živjeti u ovako ogromnoj vili. Njihov osmijeh koji ne silazi sa lica, govori nam sve. Želimo im puno sreće i da se ne razočaraju u lokaciji ili u susjedima, a sami su se pobrinuli za vilu kako bi ostvarili sve svoje snove i još uvijek naporno rade na tome. Stvarnno su respektabilan par, koji treba poslužiti mnogima za primjer.

Preporuke