Svakako jedna od najpopularnijih i najljepših TV voditeljica u Srbiji je Jovana Joksimović, čiji je jutarnji program, koji zajedno s kolegom Srđanom vodi na Prvoj TV, najgledaniji jutarnji program u regiji, znamo vrlo dobro čija je ona žena. Svi vole emisije koje vodi Jovana jer su uvijek spontani, sa zanimljivim gostima i iz takvih emisija uvijek se može pokupiti pozitivna energija, pogotovo na jutro kada je čovjek ni za šta.

Ono što svi znaju o Jovani jest da je ona već neko vrijeme u braku s poznatim pjevačem Željkom Joksimovićem, s kojim ima troje djece.

Jovana i Željko ovih dana slave osmu godinu svog braka, a zbog svega toga Jovana je s fanovima podijelila fotografiju koju do sada, kako kaže, nitko nije vidio osim nje i njenog supruga, paje iznenadila sve svoje fanove. Jovana, koja je pod budnim okom kamera već dugi niz godina, ne samo zbog posla koji radi, već i zbog toga što je udana za jednog od najpopularnijih pjevača u regiji, na društvenim mrežama objavila je fotografiju sebe i Željka, a uz fotografiju je dodala komentar: „8 godina od našeg prvog vjenčanja bilo je poput jučer. Volim te. “Fotografija je u vrlo kratkom vremenu sakupila puno lajkova i komentara, a većina njih čestitala im je obljetnicu i poželjela im sreću i ljubav u daljnjem bračnom životu. Podsjećanja radi, 2012. godine Jovana i Željko vjenčali su se na Maldivima.

U to vrijeme, bila je to ljubav na prvi pogled, a dvije godine kasnije vjenčali su se i u crkvi, a tada su sklopili uistinu glamurozno vjenčanje. Njih dvoje imaju troje djece koja ne vole biti izložena javnosti, a Željko Joksimović ima kćer iz prvog braka, koja je sada već velika djevojka.

Preporuke