Zdravko Čolić je poznati pjevač koji važi za jednog od najljepših muškaraca. Mnoge žene su bile lude za njim kada je bio mlad, a i danas ima mnogo obožavatelja. Izgradio je uspješnu karijeru zahvaljujući svojim vokalnim sposobnostima, kvalitetnim numerama i dobrom izgledu.

Bio je jedan od prvih koji je nosio tajice i zvonce, i bio je među prvim plesačima poznatim kao Lokice. Na početku su dame u publici dale sve da makar i trenutak provedu nasamo s njim. Uzvikivali bi njegovo ime i bacali cvijeće, plišane medvjediće i donji veš na binu.

Zdravko Čolić je pjevač koji se svojim izgledom oduvijek izdvajao iz mase. I kao mladić uvijek je bio ispred svog vremena i to je ostao do danas. Uprkos činjenici da sada ima 72 godine, i dalje nastupa punim kapacitetom i izgleda dobro za svoje godine. Danas je, međutim, pokorniji u svom stilu, odlučuje se za skupa odijela umjesto da se razmeće svojim izgledom kao u prošlosti.

Na slici Zdravka Čolića sa plaže najbolje se vidi koliko je muzičar bio u formi i formi. Neko bi rekao da je pevačica bila sujetna, ali šta mislite? Javite nam svoje mišljenje u komentarima.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here