Treba reći da je prošlog ljeta iznenada umrla 25-godišnja kćerka britanskog kamiondžije Michaela Young Guya. Iako je bila poznata po svom zdravlju, njene posljednje riječi su bile “Pogriješila sam. Tog kobnog dana ona je i njeni Moji prijatelji su vozili bicikle po suncu, a kada su dosli kuci, odjednom joj je pozlilo i pozlilo joj je, kada je dosla u bolnicu, doktor je njeno stanje opisao kao zbunjenost i vrlo brzo je devojcica zaspala, osim da kaže doktoru Ove dvije rečenice, nije dala nikakvo drugo objašnjenje za ono što se tog dana dogodilo.Ustanovljeno je da ih nikada nije koristila, te da je pila vrlo malo, a kada je pila, pila je umjereno.

 

Prema rečima lekara, ona je bila sva uznemirena i dehidrirana, valjala se po krevetu i svo vreme se držala za stomak, i ubrzo je i preminula, pre nego li su lekari uspeli da uspostave bilo kakvu dijagnozu. Nakon toga je njena majka optužila lekare da su mogli da spase njenu kćerku, da su joj dali pravu terapiju i da su ustanovili pravu dijagnozu.

 

Sve je došlo na sud i doktorka koja je tog dana pregledala Gaju, kao i doktorka Zoe Viri, posvjedočila je da je pitala Gaju da li je pio, a ona je rekla da, ali nedovoljno i rekla da nije u pravu. Doktori su rekli da je tokom spašavanja Gaia bila dobro, ali se onda sve naglo pogoršalo i počela je neredovno da diše. Nakon toga su joj uradili pirsing na usnama, ali ni tada nisu mogli da shvate šta se desilo sa devojčicom.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here