Projekat “Zvezde Granda” Saše Popovića od početka je bio veoma uspešan, a poslednjih godina okupio je milione gledalaca koji željno iščekuju emitovanje svake epizode. U tome je pomogao i stručni žiri, čije su članove predstavljala najpoznatija imena naše pop muzičke scene, a jedna od njih je pre nekoliko godina bila i Jelena Karleuša. Do 2021. i ona je sama. Kako je tada rekla, njenim odlaskom je najpopularnije muzičko takmičenje izgubilo gledanost, što će se vidjeti još neko vrijeme, a ne bi se iznenadila da je projekat ugašen, iskreno, sa sadašnjeg Prilično je nedostižno iz ugla gledanja.

“Ja Jelenu Karleušu zaista poštujem, tu nema šta. Šest godina je bila u Zvezdama Granda. Koliko je ona značila Zvezdama Granda, toliko su Grand produkcija i Zvezde Granda značile njoj. Ako vam kažem da je ona svoj honorar od 2015. do 2020. godine podigla 300 odsto. Vi Jelenu Karleušu danas ne možete da dobijete bez 12, 13 ili 20 hiljada evra” – kazao je.

 

“Neće niko da ustane iz one stolice u žiriju. Ta stolica mnogo vredi. Ako vam kažem da sam u proteklih deset godina imao pritiske pevača, glumaca i voditelja koji su tražili tu stolicu. Međutim, za mene je uvek najbolji žiri onaj koji je sada trenutno tu” – dodao je Saša navodeći da Zvezde Grande trenutno imaju najbolji rejting do sada.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here