U ovome tekstu ćemo opet malo o nekadašnjoj manekenki i Miss Jugoslavije koju domaća javnost pamti kao Jelenu Jakovljević, a koja već 14 godina živi svoju životnu bajku u Dubaiju, u braku sa arapskim biznismenom Saidom Bin Draijem sa kojim ima četvoro djece kćerku Asju i sinove Hilala, Hamndana i malenog Rašida, kojeg je na svijet donijela prošle godine. Ova prije svega majka i veoma uspješna poslovna žena je na čelu nekoliko kompanija, a na društvenim mrežama u posljednje vrijeme i nije toliko aktivna, te je za mnoge bila senzacija njena najnovija fotografija na kojoj je sa svojim suprugom.

 

Poznato je i da se trenutno održava Svjetsko prvenstvo u fudbalu, u Kataru, a taj je događaj okupio mnoge svjetske, poznate ličnosti na jednom mjestu, koji nisu željeli da propiste ovakav veliki sportski događaj. Među njima su svakako bivša misica i njen muž šeik, a sada se i nakon 4 godine na društvenim mrežama pojavila najnovija Jelenina slika na kojoj je sa mužem. Jelena je bila u društvu prijatelja, ti je bila Danica Karić sa suprugom Nikolom, te su na fotografiji svi lijepo raspoloženi, u pravoj, vrućoj, navijačkoj atmosferi, a sve je snimljeno za vrijeme utakmice između Hrvatske i Brazila.

Očito da je društvo malo ali odabrano, te da su se dobro zabavljali, a fotografija je i izazvala mnoge reakcije na društvenim mrežama. Bilo je tu mnogo komentara kako Jelena i njen muž izgledaju savršeno te da im je sve potaman, a mnogima je zapalo za oko i izgled bivše misice koja ima savršeno tijelo i nakon 4 porođaja.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here