Mnogo je zanimljivih, nevjerovatnih i interesantnih priča koje imamo priliku vrlo često pročitati na društvenim mrežama, koje ljudi postavljaju iz svih dijelova svijeta. Mnogo toga smo već znali od ranije, ali isto tako se iznenadimo za neke određene stvari, koje nas prosto ostavljaju bez teksta.

Mi vam danas donosimo jednu jako lijepu i pozitivnu priču, za koju vjerujemo da ćete se itekako pozitivno iznenaditi. Naime, priča koju vam donosimo, se veže za jednog vlasnika restorana u Londonu, koji se zove Hasan Masud, koji je uradio nešto zaista nevjerovatno. Dakle, vlasnik jednog restorana, koji je musliman je na dan Božića uradio nešto nevjerovatno, i o njegovom postupku pričaju svi na internetu i društvenim mrežama, ali moramo naglasiti u pozitivnom smislu.

Hasan je umjesto da svoj restoran na taj dan zatvori ili da poveća cijene jela, on je uradio nešto nevjerovatno. Hasan je na svoj turski restoran koji je ostavio otvorenim za vrijeme praznika, a na vratima je okačio znak na kojem je pisalo sljedeće: „Besplatno.

Ostatak pročitajte OVDJE.

Advertisement