Zbog ovog razgovora ćete oplakati od smijeha: Nisu oni jedno za drugo, prevelika je razlika u godinama (Foto) - Lifesytledom

Zbog ovog razgovora ćete oplakati od smijeha: Nisu oni jedno za drugo, prevelika je razlika u godinama (Foto)

Često ste i vi sigurno na društvenim mrežama imali priliku da naiđete na neke zaista komične situacije koje su vam popravile cijeli dan. To je u svakom slučaju jedna od najvećih prednosti vremena u kojem mi sad živimo, kako nam je sve dostupno na dohvat ruke, a isto tako neki ljudi vole da dijele situacije koje su se njima dogodile sa ljudima širom regiona. Kako god, u našem današnjem članku vam također donosimo jednu situaciju koja bi vam mogla popraviti raspoloženje.

Naime, riječ je o slici nekog razgovora između dvoje tinejdžera, a u jednom trenutku je došlo i do teme oko toga koliko im je godina i koje su godište. Jedno od njih je bilo starije od drugog, a u nastavku možete da saznate šta se tačno sve tu izdešavalo, pa su kasnije svi oko toga pričali. Evo o čemu se tu radi.

Komentari su dolazili sa svih strana, a mnogi su se složili da je na takvu izjavu to bio jedini prihvatljiv odgovor, te da bi vjerovatno i oni sami odgovorili u istom maniru. Kako god, u svakom slučaju je ova šala bila način da se nastavi razgovor, ukoliko se sagovornik nakon ovog nije pak uvrijedio.

Da li se vama desilo nešto slično, neka komična situacija ili neki razgovor koji biste voljeli da podijelite i sa nama, ali i sa našim čitateljima? Ko zna možda baš svi uspijete da nekome popravite dan. Šta mislite o svemu tome? Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka!

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply