Nesumnjivo imamo pobjednika

Među ženama je ovaj model postao izuzetno popularan, a zasigurno da se i muškarcima jako dopada – oni za to imaju još i više razloga! U nastavku saznajte o kojem je modelu riječ.

Među najegzotičnijim kupaćim kostimima za ovu sezonu bez imalo sumnje imamo pobjednika.

Možda zvuči otkačeno i smjelo u prvi mah, ali već su žene za takozvanim ‘golim kupaćim’ poludjele. Riječ je o novom trendu ‘nude’ kupaćeg kostima koji se sa tenom ‘stapa’ i pruža dojam kao da osoba koja ga na sebi nosi, zapravo ništa nema. Nazivaju ga žargonski i goli kupaći kostim zato što se dizajnira i pravi u boji kože. Modni savjetnici mišljenja su da žensku liniju najbolje naglašavaju ovakvi modeli kupaćih kostima i čine je još izazovnijom i atraktivnijom.

Slavne zvijezde već su isprobale ovaj kupaći kostim, a možete naći pravo obilje iza hashtaga naked bikini na Instagramu, modela nude kupaćeg kostima. Vjerujemo da ćemo ga ovog ljeta viđati na svim plažama, a pored toga što je među ženama postao popularan, zasigurno ga i muškarci obožavaju.

Pa, oni za to imaju i dosta više razloga…

Jednostavnog su dizajna, a moramo priznati i da jako dobro izgledaju.

Kako se vama sviđaju ovi kupaći kostimi? Da li smatrate da izgledaju zaista atraktivno i izazovno, te da žena u njemu izgleda puno bolje – ili ipak mislite da uopšte nije prikladno ni za djevojku, a još manje za stariju ženu.

View this post on Instagram

KOURT X KYLIE kyliecosmetics.com

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Pišite nam svoja mišljenja u komentarima!

Preporuke
Loading..