Popularni BH pjevač Amar Jašarspahić Gile se početkom godine razveo od svoje dugogodišnje supruge Ene Sarajlić s akojom ima i dijete. Sve to je povezano kako regionalni mediji navode, velike afere koju je imao sa jednom poznatom starletom iz Zadruge. “Shvatili su jednostavno da poslije nekoliko godina braka, njihovi putevi su se jednostavno razišli i došlo je do zahlađenja, a sin Daris pripao je majci na odgajanje”, navodi izvor blizak ovome bračnom paru. Amar Gile je potvrdio ovu vijest koja je sve pogodila, “tačno je, ja i Ema smo se razveli i to je to, ne bih više ništa dodavao. Uredno plaćam alimentaciju, a svaki slobodan trenutak koristim da posjetim svoga sina”. 

Svi ga povezuju sa Zadrugarkom Natašom Radan, sa kojom je očigledno imao jako veliku aferu. Sada glasine idu toliko daleko, da se pominje i da je trudna, na šta je Gile odgovorio”Pa neka rodi, sretno i veselo bilo”. Gile je izbrisao sve fotke sa Instagrama koje je imao sa svojom bivšom suprugom. Ostavio je samo svoje fotke koje ima sa svojim sinom, kao i fotke koje ima sa majkom Nađon i svojim muzičarima. Kako navodi za BH medije, od majke Nađe je naslijedio veliki talenat koji je imao za muziku. 

Šta vi mislite o ovom razvodu? Da li je Gile prevario suprugu sa ovom starletom, i da li je ona zaista trudna? Pišite nam u komentarima sva vaša razmišljanja i komentare na zadatu temu.

Preporuke