Došlo je vrijeme da opet pričamo o rijaliti zvijezdama, iako je kraj rijalitija, dešavaju se razne stvari vani, svakog dana dobijama neke nove informacije vezano za bivše učesnike rijalitija.

U emisiji uživo smo imali priliku gledati dramu između Marka Cara i Mine Vrbaški, u emisiji sinoć gosti su bili Bora Santana i Milica Kemez.

Buran je bio njihov boravak u rijalitiju itekako, pogotovo zbog priče koja se deset mjeseci provlači, a radi se o tome da je Bora bio u aferi sa Miličinom sekom Mirelom.

Ne znamo još uvijek koliko je to tačno, ali znamo kako Bora i Milica nisu više u vezi, a to su sinoć u emisiji otkrili.

Mnogo teška je njena životna priča, mnoge je potresla, pogotovo posljednji dan kad je rekla da nema gdje da ode nakon što se završi rijaliti, nema ko da je dočeka.

Ona je sa sestrom Mirelom odrasla u domu za nezbrinutu djecu, prvi put kad je otišla na groblje vidjela je majčinu sliku, a oca je kasnije upoznala kad je iz zatvora izašao, ali kasnije i on je brzo umro.

Zbog njene teške sudbine je plakao cijeli region, zbog njene tužne životne priče, a poručila je da želi ostati jaka zbog djece koja potiču iz Doma, da bi mogli da se ugledaju na nju jednog dana.

Rekla je i kako je bilo dok su bili u hraniteljskim porodicama, sa 4 godina ona i sestra su završile kod žene koja je mnogo agresivna bila i psihički enstabilna. Psihički i fizički bi ih zlostavljala, stalno je podsticala i usađivala mržnju njima prema njihovim pravim roditeljima.

Za neke sitnice i mizerne stvari ih je znala istući, 11 godina je provela u hraniteljskoj porodici, a ona ih je omalovažavala na svaki mogući način.

Advertisement