Zvezde Granda su trenutno najgledaniji muzički takmičarsko šou program. Do sada je uvijek bilo rzavica ali scena koju smo imali priliku gledati prije nekoliko dana je zaista šokantna i dovela je javnost do podijeljenog mišljenja.

Jelena Karleuša je tražila da se kazni takmičarka Zvezda granda porijeklom iz Banja Luke. Tražila je jer je takmičarka pozivala na linč Jelenu Karleušu i njenu porodicu. Jelena je odmah reagirala sa svojim objavama na društvenim mrežama i izazvala lavinu komentara.

Ona je očekivala da će brojne kolege da stanu na njenu stranu, no očigledno je previše očekivala. Marija Šerifović je dala svoj komentar i viđenje cijele situacije putem video zapisa na svome profilu na društvenim mrežama, no svojim viđenjem je razljutiča i razočarala svoju dugogodišnju prijateljicu.

Jelena nije mogla da ostane imuna na ovakav komentar, jer je posebno iznenadilo i zaboljelo jer se radi o njenoj kolegici a prije svega prijateljici. Ona je odmah okačila stori koji je posvetila Mariji Šerifović i izbrisala je iz prijatelja. Na taj način je ona pokazala koliko ju je Marija uvrijedila.

Jelena je uvijek bila osoba bez dlake na jeziku i stajala je na stranu pravde i iskrenosti. Smatrala je da će se desiti obostrano, no niko od kolegica i kolega niije stao na njenu stranu. Ona je zahvalna svojim fanovima ali i određenom broju kolegica i kolega, te Grand Produkciji koji su stali na njenu stranu i u njenu zaštitu.