Zbog Aleksandrine bebe Brena je počela da plače: Ja ovo izdržati nikada neću moći, moje srce će da prepukne! - Lifesytledom

Zbog Aleksandrine bebe Brena je počela da plače: Ja ovo izdržati nikada neću moći, moje srce će da prepukne!

Sa velikim iščekivanjem i nestrpljenjem svi su čekali sina prvog od Filipa Živojinovića i Prijović Aleksandre.

Iako se o tome nije sve do sada pričalo mnogo, sada se oglašava Lepa Brena i tako svoje šutanje prekinula sa ovim nedavno obavljenim intervjuom i tako tom prilikom o trudnoći Aleksandre Prijović je govorila.

Time se rasplakala Lepa Brena i dok se prošlosti prisjećala kada su djeca bila njeni sinovi, pa evo šta nam je to uputila:

“Svojoj djeci uspavanke nikada nisam pjevala, oni to nisu nimalo voljeli, ali su zato voljeli da im pričam neke priče a Viktor od togs vega je najviše voljeo da mu Crvenkapicu pričak, te kao dječak je hiperaktivan bio veoma i ja sam mu jedno pričala pa je onda on to ponovo htio da mu pričam. to je bilo jedno pet puta, ali on nije mogao da zaspi pa sam morala ponovo da mu pričam.

Stefan je baš dosta voljeo da crtiće gleda i tada su baš bili čuveni Moćni rendžeri i on je to baš volio da gleda, također je uživao da Formule prati. Ja sam bila uvijek za svoju djecu tu, kao i unučiće i sada vjerujem da ću se za bebe otimati, ali nas će ovaj put biti više.”

Categories: Najnovije,Vijesti,Zanimljivosti

Leave A Reply