Milica Pavlović, poznata pevačica, dugo je živela kao podstanar pre nego što je odlučila da kupi nekretninu u Beogradu. Ona je bila otvorena o svojim prethodnim životnim aranžmanima, podijelivši ove informacije s javnošću. Ipak, prije nekoliko godina donijela je odluku da investira u stalni boravak u glavnom gradu. Nekretnina koju je kupila prostire se na 90 kvadratnih metara i navodno ju je koštala oko 270.000 eura. Potrošila je i dodatnih 50.000 eura na renoviranje, prenose pojedini lokalni mediji.

Miličin užurbani radni raspored uključuje produkciju albuma i česta putovanja na nastupe, ostavljajući joj ograničene mogućnosti da uživa u raskošnom domu u koji je uložila. Uprkos tome, ona povremeno sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli uvid u svoj luksuzni način života, koji su, čini se, potpuno impresionirani onim što vide. Njena zahtjevna karijera i vrhunska imovina nekima mogu biti zavidni, ali također zahtijevaju značajnu količinu vremena i truda za održavanje.

U jednom trenutku se spekulisalo da je Pavlovićeva za svoj stan zatražila pomoć od profesionalaca. Iako se ne može poreći da uživa u izlaganju pred staklenim i pregradnim vratima, kao iu kuhinji, u skladu sa aktuelnom modom. Na osnovu slika koje je objavila na Instagramu, čini se da njen životni prostor pretežno krase svijetli tonovi poput bijele, bež i smeđe, s izuzetkom dnevne sobe koja ima upečatljiv žuti pod i drveni namještaj.

Kuhinja je kreirana minimalističkim pristupom i karakterizira je dominantna shema boja raznih nijansi sive koje su vrlo uočljive. Ukupni izgled kuhinje je prilično raskošan, a opet uredan i dobro organiziran. Jedna od najistaknutijih karakteristika kuhinje su prekrasne stolice koje su pažljivo odabrane da odgovaraju cjelokupnoj estetici. Uz to, Miličina kuhinja se može pohvaliti i prostranim ostrvom, koji je postao popularan trend u modernom uređenju doma. Neki ljudi su u šali sugerisali da Milica radije koristi ostrvo kao pozornicu za poziranje, a ne za kuvanje.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here