Poslovično neslaganje između snahe i svekrve dobilo je u ovoj priči posve novu dimenziju.

Jedna buduća mlada požalila se na Redditu da je buduću svekrvu uhvatila dok je isprobavala njenu dizajnersku vjenčanicu, a da bude sve još gore, zaglavila se u njoj. Ovo je buduću mladu veoma uzrujalo, no bio je to samo posljednji u nizu čudnih poteza koje je napravila majka njenog zaručnika.

-Oduvijek sam znala da me i ne voli nešto. Pravila se da je prema meni prijateljski nastrojena, ali znala je da bude čudna, pa je i sjedala u krilo mom zaručniku, sjeckala mu hranu, stavljala kosu iza uha, a ugledala sam je jednom kako ga hrani u javnosti. Moram da kažem, u njegovu korist, da je prestalo ovakvo ponašanje čim sam mu rekla da mi to veoma smeta – započinje buduća mlada.

Kaže da su njih dvoje isplanirali da se vjenčaju u Kolumbiji, a to se i nije baš svidjelo zaručnikovoj majci.

-Prigovara nam oko troškova putovanja, misli da će neko tamo da je ub ije, zamjeri na veličini proslave, plaši se da će moj zaručnik da dobije malariju i šizi oko toga da niko tamo ne priča engleski. Mom zaručniku se neprestano žali iza mojih leđa. Prigovorila je i da se debljam, pa mi stalno govori da moram paziti šta jedem zato što inače neću moći da stanem u vjenčanicu – piše buduća mlada.

Vrhunac sukoba desio se nakon što je buduća mlada, majku svog zaručnika zatekla dok je isprobavala njenu vjenčanicu.

-Pošla sam u kupatilo i vidjela je kako se pokušava izvući iz moje vjenčanice, ali se na kraju zaglavila u njoj. Pitala sam je šta se dešava, a ona je samo odgovorila da je željela vidjeti hoće li mi pristajati haljina – piše buduća mlada i napominje da njena svekrva nije nosila donji veš pri isprobavanju haljine.

Uplašila se da će joj pokidati proziran zadnji dio vjenčanice, pa joj je pomogla da se izvuče, ali se ispostavilo da su posve uništeni ukrasi i da je patentni zatvarač sa strane pocijepan, dok je ostavila prljav otisak noge na šlepu.

-Mislim da se željela pretvarati kao da je ona mlada, a to je na više načina pogrešno – piše ona. Korisnici ove društvene mreže ostali su zgroženi ponašanjem svekrve:

-Natjeraj je da plati popravku, Željela je označiti teritorij, Ja bih ovo ostalim zvanicama ispričala, neko bi joj trebao objasniti da je odvratno kako se ponaša, Ne želim ni misliti šta će se tek desiti kad djecu dobijete ,samo su neki od komentara.

Preporuke
Loading..