Poznato je da na društvenim mrežama možemo da nađemo razne snimke na kojima ima zaista svega i svačega, a najviše pokušaja pojedinaca da sa pojedinim stvarima, svojim talentima, skrene pažnju na sebe i možda tako promijene svoj život na bolje. Ipak, veoma često su najgledaniji oni snimci u kojima pojedinci prikazuju neke realne situacije u kojima su se našli, a koje veoma često znaju da budu neprijatne za osobe koje su na snimku. Tako ovih dana na društvenim mrežama kruži snimka muškarca koji je rekao da ide sa drugarima na fudbal, da bi završio sa jednom atraktivnom damom u hotelu

Taj snimak je dospio na društvene mreže i masovno se dijeli na isti, a snimka djeluje veoma autentično, jer izraz krivice na licu ovoga muškarca je nemoguće odglumiti. Ukratko, jedna žena je zatekla svoga dragog kako večera sa jednom zgodnom plavušom, te je sa sobom povela i svjedoka , a kako su to primijetili mnogi koji su pogledali ovaj snimak, njena hladnoća u glasu je ledila krv u žilama. Transkript ovoga razgovora izgleda otprilike ovako:

 

Supruga: Što se događa?

Suprug: Večeramo.

Supruga: A ko si ti?

Ljubavnica: Ja sam prijateljica.

Supruga: Prijateljica sa posla ili?

Ljubavnica: Da. Ja sam prijateljica.

Supruga: Dobro. Ja sam mu supruga. Kakav si ti vrsta prijateljice?

Suprug: Radimo zajedno.

Supruga ljubavnici: Znaš li da su naša djeca večeras planirala da prenoće kod drugara dok se vi nalazite u tri sata udaljenom Bel Eru? Jesi li znala za to? Djeca?! Jesi li znala? Odvratna si, odvratna! Nakon toga se muž digao od stola, a ljubavnici je nestao osmijeh sa lica.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here