Zašto je Bog stvorio baku - kad čujete odgovor ovog dječaka, ostat ćete u čudu (Video) - Lifesytledom

Zašto je Bog stvorio baku – kad čujete odgovor ovog dječaka, ostat ćete u čudu (Video)

Dječak koji ima 8 godina, imao je zadatak da ponudi odgovor na pitanje zbog čega je Bog stvorio bake. Cijeli svijet ostao je oduševljen njegovim odgovorom!

Zašto je Bog stvorio bake? Zasigurno vam ovo pitanje nikad nije palo na pamet. Na stranu i to – da ste dobili zadatak da odgovorite na to pitanje, šta biste rekli?

Neka pitanja zahtijevaju dosta promišljanja, pa i introspekcije da bismo uspjeli dokučiti pravi odgovor koji se vrlo često krije u nama samima, ali ovom dječaku nije bilo potrebno mnogo da bi shvatio zašto bake postoje. I definitivno je dao najslađi odgovor, koji je raznježio milione ljudi širom svijeta!

Njegov odgovor ujedno je i pokazao koliko on voli svoju baku, i zaista je ona prava sretnica što ima tako dobrog unuka, a roditelji što su odgojili tako dobrog sina.

‘Bog je bake stvorio da bi nas čuvale i voljele. Samo to znam’, rekao je iskreno maleni dječak. Otkrio je usput i da je njegova baka koja ima 100 godina, stub kuće i da prema njoj ima veliko poštovanje.

Još je simpatičnije to što ovaj dječak shvata ono što mnogi uzimaju zdravo za gotovo i zanemaruju.

-Da moje bake nema na ovom svijetu, ni mene ne bi bilo! izgovorio je mališan u dahu.

Pogledajte i video snimak koji vam ostavljamo u prilogu ispod – zasigurno će i vas dirnuti njegov odgovor na već spomenuto pitanje. A šta vi mislite – zbog čega je Bog stvorio bake, zašto je stvorio nas?

Svoje odgovore nam pišite u komentarima.

Pratite nas i dalje.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply