Kako postoje ljudi, tako postoji i njihova želja za vječnom mladošću, a to je toliko velika želja da se o njoj pišu pjesme, romani, snimaju filmovi. Postoje stvari koje smo svi čuli kao što su fontane mladosti, izvor života i slične legende i mitovi, a moderna medicina je trenutno daleko od toga da može da pobijedi starenje. Ipak, nikada se ne zna, i možda čovječanstvo s vremenom bude uznapredovalo toliko da starost više neće biti problem. Ipak, u današnje vrijeme, na tom planu, svako od nas treba da se trudi da živi najzdravije što može, da pazimo na sebe, tako da nam ni starost ne padne teško

Starost je ono što nas sve čeka, ako je u ovim vremenima uopšte dočekamo, te nam svima dolazi vrijeme kada ćemo biti smežurani, a pa stoga sada moramo paziti na našu ishranu, zdravlje, vježbe, tako da u starosti naše tijelo ne propadne naglo. Po tom pitanju dosta toga možemo da naučimo i od naše čuvene glumice i ljepotice Danice Maksimović. Ona je već uveliko zagazila u sedmu deceniju života, a njene najnovije slike koje je napravila na ljetovanju pokazuju ženu kojoj po izgledu mogu da zavide i mnogo mlađe djevojke i žene, jer je Danica i danas veoma zgodna i vidi se na njoj da je njegovana.

Pokazala se i u bikiniju i ljudi vide šta znači biti u dobroj formi u poodmakloj dobi, što je danas rijetko. Bilo je tu naravno i negativnih komentara na njen račun, ali Danica se ne obazire na takve stvari, te svima pokazuje kako je moguće dobro izgledati i biti u dobroj formi i u njenim godinama, te je na ovaj način mnoge inspirirala i da batale razne estetske zahvate.

 

Advertisement