Sassvim smo sigurni da nema osobe u regiji koja ne zna ko je Zdravko Čolić i da je ona jedan kralj zabavne muzike i čovjek koji je jednostavno doktor za dobru muziku, a koji iza sebe ima jednu veliku karijeru i koji i dan danas žari i pali scenom i cijelom estradom.

Ono što smo primjetili jeste da gdje god da se on pojavi svi se jednostavno žele slikati sa njim, a njegovi koncerti i ulaznice za njega su uvijek nekoliko dana prije rasprodate i hale su uvijek pune.

Bez obzira što je on jedan od najpozantijih, njegov privatni život je i dalje van domašaja javnosti i ona ljubomorno čuva od očiju medija.

On i njegova supruga ALeksandra su u braku već preko 20 godina i u njemu su dobili dvije kćerke, a njih skoro nikada imao priliku vidjeti u javnosti.

On jednostavno smatra kako nema potrebe javnost da zanima njegov privatni žviot i da zašto bi on s obzirom da je javna ličnost da ne mora njegova porodica da bude izložena tom pritisku i očima javnosti.

Iako se on trudi da to sve sakrije mediji su saznali da je on prije nekoliko mjeseci mjenjao svoju vilu koja se nalazi na Mačkovom kamenu na Dedinju za jednu vilu koja se nalazi na Košutnjaku.

Kada je u pitanju nova lokacija ona je poznaqtija kao jedna veoma mirna okolina, a toje njemu i njegovoj supruzi najviše trebalo.


Kada je riječ o komšijama svi nekako imaju samo riječi hvale za njih i kažu kako se on vrlo česot javlja i pozdravlja sve ljude i kažu kako su oni jako fer ljudi i kažu kako ih niko nikada nije slikao nakvarno ili špijunirao.

Vaš komentar?

Preporuke