U današnje vrijeme svjesni smo toga da veliki broj ljudi na razne napine pokušava da pronađe neki posao ili neki put do zarade, a veliki dio poslova se traži koji se rade putem interneta.

Kada su u pitanju poslovi koji se rade preko interneta tamo nema onih poslova koji se rade od 8 do 16 nego tamo u velikom broju slučajeva možete da pronađete poslove koji su honorarni li jednokratni ili u krajnjem slučaju da radite od kuće i da sami sebi pravite radno vrijeme.

Međutim, jedni od takvih su i Youtuberi, inflenseri koji su u današnje vrijeme mnogo popularni, a kako saznajemo i imamo uvida u to vidimo kako oni baš i zarađuju ogromne sume na mjesečnom niovu i sve zavisi od toga koliko vi imate pratilaca, a po tome se vrednjuju i vaši sponzori koji će vam dati neku svoju uslugu i platiti za nju.

Iako se takva vrsta posla kod nas ne smatra pravim poslom i nego misle kako je to ustvari neki prolazni hobi i ismijavaju u velikom broju slučajeva, međutim, ono što ej sigurno t jeste da je to budućnost bilo kakvog poslovanja, a to jeste da se ulaže u digitalni marketing.

U današnjem članku pričamo o jednom takvom poslu a riječ je o jednoj studentici koja se zove Loti Felous koja je odlučila da otvori YouTube kanal na kojem će snimati ASMR stvari.

Naime, ona postavlja snimke na kojima ona šaopuće i u kojima se ona unosi u razne uloge od recepcionerke pa sve do doktorice.

Ovakve stvari u suštini jako opuštaju ljude i riješavaju ih napetosti, a neki čak i zaspu uz nazne ASMR metode koje možete pronaći nas interentu, a ima ih svakakvih.,

Da li biste vi ovo probali.