U današnjem članku ćemo da pričamo o jednoj pojavi koja postoji već dugi niz godina, a radi se o prodaji polovne odjeće, ali smo svjedoci da je ta pojava u posljednje vrijeme doživjela jednu pravu ekspanziju, gdje možemo da vidimo kako samo niču butici kkoji se bave prodajom polovne odjeće.

Naime, radi se o jednom poslu koji je mnogo unosan, a neki ljudi krenu da se bave ovim kako bi ostvarili dodatni izvor zarade, a neki čak krenu u ovaj biznis kao osnovni izvor prihoda.

U nastavku vam dososimo jednu priču koja će vam dokazati kako je ovaj zaista jedan unosan posao, a glavna akterka je 31 godišnja školska čistačica iz Ohaja u Sjedinjenim Američkim Državama, Stormi Džejms.

Naime, ona je u samo jendoj godini od prodaje polovne odjeće uspjela da zaradi nevjervatnih 1.265 eura.

Ona navodi kako je na početku prodavala kupaće kostime, majice njenog dečka, ali dukserice, a kada je krenula sa prodajom to je bio savršen priliv nekog dodatnog novca.
Međutim, posao jer nastavio da raste ali se ona pitala da li će to da bude njen glavni izvor prihoda, ali je ona sretna što je zadržala svoj glavni posao i ovim se krenula baviti čisto iz hobija i da zaradi neki dodatni novac.

Ova zarada da se razumijemo nije astronomska, ali kako dodatni novac je savršena, a prodaju je pokrenula preko online platformi, a riječ je o Poshmark, koja omogućava direktnu vezu između prodavca i kupca, a ova platfroma uzima postotak od bilo koje transakcije.

Kako vi ovo komentarišetE?
Da li ste vi ikada razmišljali o ovome?
Pišite nam

Preporuke