Svjesni smo toga da je zbog pandemije korona virusa zabranjena brojan okupljana, a kako možemo da i da pretpostavimo ova zabrana je najviše pogodila ljude koji se bave estradom i koji žive od nastupa i koncersta.

Na našem prostoru postoji veliki broj zvijezda koji su godinama gradili svoju karijeru i koji su u tom periodu zarađivali veliku količinu novca, ali su ga zato isto tako trošili nemilice, pa su mnogi sada kada nemaju načina da zarade novac došli do te situacije gdje jedva preživljavaju.

Tim povodom mnogi pjevači i pjevačice su se oglašavali medijima i pričali o tome kako su potrošili sav novac iz šteka i da sada jedva preživaljavaju a neke te izjave su naišle na brojnu osudu građana koji skoro cijeli svoj život jedva preživaljavaju.

Ovi pjevači i pjevačice u svom posjedu posjeduju veliki broj nekretnitna i to mnogo njih i ništa ih ne bi koštalo da jednu od njih prodaju i tako bi mogli da žive.

U današnjem članku ćemo pričati o jednom pjevaču koji iza sebe ima veliku karijeru i to je Ljuba Aličić, koji se za razliku od svojih kolega nije žalio kako jedva živi, ali je zato otkrio da u svom kraju ima pravi dvorac koji ga je koštao nešto više od pola miliona evra. On je nedavno ugostio jednu televzijsku ekipu u svom domu i pokazao im kako izgleda unutrašnjost njega.

Ono što prvo možete da primjetite kada uđete u njega jeste da dominira zlatna boja, a crvenim zidovima, a oni su ukrašeni slikama koje imaju pozlaćene okvire.

Za uređenje ovog doma je, prema njegovim riječima najviše zaslužna njegova žena.

Pogledajte u nastavku kako to sve izgleda i recite nam svoje mišljenje

Preporuke