Prilikom kupovine stana vjerujemo da svi vodimo računa o svakom detalju, kao što je mesto na kojem ćemo smestiti svoje stvari i namještaj. Za žene je kuhinja posebno važna jer u njoj mogu pripremati jela i eksperimentirati s novim receptima. Nedavno je popularna TV voditeljka Ena Popov privukla medijsku pažnju korisnika društvenih mreža svojim ukusnim receptima.

Ena Popov je srpska pevačica i TV voditeljka koja je trenutno zaposlena na “RTV Vojvodina”. Ona je i bivša učesnica rijaliti programa “Veliki brat”. Popov je dugi niz godina u braku sa Nenadom Čankom i imaju porodičnu kuću koja se nalazi u Novom Sadu. Par je nekoliko puta pokazao svoj dom na svojim nalozima na društvenim mrežama.

Bračni par je dobio dve prelepe ćerke, Riju i Milu, koje su volele da se igraju u prostranom dvorištu. Međutim, Enine objave na društvenim mrežama pokazale su da ona zapravo većinu vremena provodi u kuhinji, gdje uživa u eksperimentisanju s novim jelima. Međutim izgleda da zbog poslovnih obaveza Ena kao i njena porodica nisu u prilici da većinu vremena provode kod kuće.

Kao što vidimo iz njenih fotografija i videa, kuhinja je ukrašena kombinacijom crnog mermera i bež kuhinjskih elemenata, sve je uređeno sa velikim stilom i glamurom. Ena očito zbog toga najviše uživa u ovom delu svog doma. Kuhinja je uređena po najnovijim modnim trendovima, a mnogi pratioci su zapazili i veliko ostrvo koje čini centralni dio gdje se pripremaju mnoga ukusna jela. Ena često deli ukusne recepte sa svojim pratiocima, a trenutno ima preko 70.000 pratilaca na društvenim mrežama.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here