Branislav Lečić jedan je od najpopularnijih glumaca u regionu, a njegova ćerka je i vruća tema u našim medijima, lepotu je nasledila od roditelja, ali je svakako glumački talenat dobila od oca. Svojim nastupom istakla se u filmu “Dara iz Jasenovca”, a glumila je i u nekoliko ostvarenja poput “Državni službenik”, “Morski dug” i stekla najveću popularnost. Kako se navodi, treća sezona serije bi uskoro trebala biti emitovana .

 

Sredinom ovog mjeseca uskoro izlazi deset novih drama, a promocija rada na visokom profilu glavni je razlog da se Ana pojavi pred svojim dečkom. Ova mlada talentovana glumica mnoge je zadivila svojim talentom koji savršeno koristi za ulogu buntovne Olge. Osim što je napravila velike iskorake u karijeri, Ana je na snimanju upoznala i Vuleta Markovića.

 

 

Iako su udaljeni i njihova veza funkcioniše na relaciji Beograd-Podgorica, Ani to izgleda ne predstavlja niakakav problem i osmijeh na njenom licu u društvu dečka je itekako primjetan. “Ana je divna, mlada, talentovana i za svoje godine iznenađujuće zrela glumica. Nekako smo kliknuli od starta, stekli obostrano poverenje i dostigli zavidan nivo zaigranosti, što se da osetiti ” – izjavio je Marković za lokalni medij.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here