Jeca Lj. kako se na Instagramu predstavlja atraktivna plavuša, u objavljivanju fotografija na ovoj društvenoj mreži čini se da je novu praksu uvela. Neovisno o tome što već ima veliki broj pratioca, objavila je fotografiju sebe i upravo preminulog oca uz nekoliko tužnih smajlija!

Da li je željela još lajkova izmamiti ovime ili da taj trenutak zapečati, baš i nije jasno budući da kao za selfi pozira u tako tužnom trenutku.

-Borili smo se koliko smo mogli, ali nije to naša volja. Ne donosimo mi odluku o tome koliko ćemo da živimo. U 67-oj godini života nas je napustio. Na svemu it hvala, hvala jer sam ti kćerka, a ti što si moj otac. Hvala jer si nas na pravi put izveo. Počivaj u miru, uvijek ćeš nam u srcima ostati – napisala je ona u opisu fotografije na Facebooku.

Njen Instagram profil uveliko je preplavljen selfijima na kojim je u prvi plan stavila svoje bujno poprsje.

Sudeći prema fotografijama, ona je pravi ljubitelj životinja, a željela je navodno u neki rijaliti da uđe.

Ova pjevačica, glumica i model kako se predstavlja, ima više od 26 hiljada pratioca. U međuvremenu je zaključala svoj Instagram profil.

Reakcije na internetu

-Auuuu ma šta je sad ovo? Kuda ova svijet ide? Od oca se opraštati na Instagramu sa fotografijom iz bolnice sa sve napućenim usnama, pa i jeste za neki rijaliti spremna. Užas…

-U ovom najtužnijem trenutku za nju uopšte nije poenta, nego su svrha fanovi, lajkovi i slika za instagram. Žalosno u šta se pretvorila.

-Bože me sačuvaj. Ona ni lj od ljudskosti nema. Ni zrno tuge. Pa pobogu otac joj je! Pored umrlog oca sjedi i pući usne za selfija!

Preporuke
Loading..