Jedno od najvećih čuda ljudskih života je svakako rođenje bebe, dolazak na ovaj svijet maloga bića, kojeg su roditelji željno iščekivali. Mnogi roditelji, posebno majke će vam reći da se u njihovim životima nije desilo ništa ljepše, ništa sretnije i čudesnije nego kada su donijeli svoje dijete, dječaka ili djevojčicu na ovaj svijet, te da je rođenje najbolji pokazatelj koliko je ovaj život kojeg živimo čudesan, i koliko lijepih stvari ima u njemu, koje samo trebamo da vidimo. Ipak, da se i nakon rođenja dešavaju neke čudne i čudesne stvari dokaz je i ovaj slučaj koji se pojavio na društvenim mrežama i koji je podigao veliku prašinu.

Tako je jedno novorođenče zapanjilo sve medicinske radnike u jednom porodilištu u Brazilu, a ovaj video, koji je nastao prije nekih pet godina i dan- danas izaziva veoma burne reakcije kod ljudi širom svijeta. desilo se to da neposredno nakon rođenje, beba koju su medicinski radnici pokušali da okupaju je pokazala veoma jaku volju da im to ne dozvoli. Mala djevojčica koju je babica držala sa jednom rukom je krenula da pruža svoje male nogice te da korača naprijed pokušavajući da se izmigolji iz ruku babice:

“Gospode, djevojčica hoda”, čuje se na snimku uzbuđeni glas babice, a potom i slični komentari njenih kolega. “Pokušala sam da je okupam, a ona je nastavljala da mi bježi”, rekla je babica. Svoje prve korake djevojčica je napravila u bolnici u Santa Kruzu, u južnoj brazilskoj državi Rio Grande do Sul. Snimak ovoga zaista nesvakidašnjeg događaja je na društvenim mrežama imao na milione pregleda

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here