I u ovome tekstu za vas imamo veoma interesantne vijesti koje zanimaju veliki broj ljudi, a sam naslov vam može tek natuknuti šta nas sve čeka. Naime, kako stručnjaci za astrologiju kažu, planeta Mars, kreće sa svojim retrogradnim hodom u Blizancima 30. Oktobra , te će tim tempom da nastavi do 12. januara 2023 godine . Tako će to retrogradno kretanje ove planete da izazove neke velike, da ih nazovemo tektonske promjene na globalnom nivou, te će i osobe u svim znacima u horoskopu da itekako osjete te promijene i uticaj ove planete. Tako je i poznati astronumerolog Ružica Kralj, za medije objasnila neke stvari, i kako će ovakav retrogradni Mars da djeluje na znakove zodijaka:

” Retrogradni Mars kreće od 30.oktobra i biće u vladavini do 12.januara 2023, ali jedino u znaku Blizanaca ostaje do 26. marta 2023. Mars kao planeta borbe, rata i energije, moći i vlasti, uvodi nas u jedan težak period, izgubljenog puta i lavirinta. Mnogi će biti surovi, jer jedino tako mogu svoj ego da zadovolje. S obzirom da je vrijeme vladavine negativnog perioda od 2012 godine i svaka godina je teža i teža, sada i naredne dvije, oni koji su nastrojeni da ratuju i pokažu silu, imaju takvu podršku planeta. A mnogi će htjeli ili ne, biti uvučeni u rat. Zato pokušajte da smirite svoje strasti i povucite ručnu, jer nije sve kako izgleda, diplomatija je najbolje rješenje” – kaže ona.

Dodala je i kako će Mars kod svakog horoskopskog znaka da odradi svoje, te da će mnogi biti primorani da promjene svoje planove, te će mnogima biti jasno da je mnogo stvari oko nas na koje jednostavno nemamo nikakav uticaj, te da dosta tako i nije onako kako izgleda na prvu. Podvukla je kako uticaj Marsa kreće u oktobru, koji je sudbinski mjesec

 

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here