Kao što možete pretpostaviti iz naslova našeg današnjeg vikend članka, pričamo i pišemo o Dušku Tošiću, čovjeku koji je napravio veliku fudbalsku karijeru. Povrh svega, ostvarila mu se davna mlada želja da bude sa Jelenom Karleušom. Nije bez razloga što ljudi kažu “pazi šta želiš, možda ti se i ostvari”, a njemu se to baš desilo. Čim se Jelena razvela od Bojana Karića, upoznala je Duška, a njih dvoje su u braku već 13 godina.

Par ima i dvije ćerke, ali je njihova veza posljednjih godina ozbiljno narušena. Jelena je imala vezu sa Ognjenom Vranješom, a od tada su u braku samo na papiru. Duško se povukao iz fudbala i sada radi kao menadžer i prodaje mlade igrače u Njemačkoj, Turskoj i Kini. Ostavio je dubok trag kao fudbaler u svakoj od tih zemalja.

Mnogo se pisalo o njegovim nevjerama van braka, ali bilo je jasno da je bio drugačiji od jelena – nikada nije uhvaćen sa djevojkom ili ženom. Nedavno je uhvaćen na stadionu sa fudbalerima Srbije, neposredno pred meč sa Litvanijom, koji su Srbi dobili sa 2:0. Vjerujemo da je i jedan od mladih igrača pod okriljem agencije, Duško Tošić.

Kao što vidite na fotografiji, Duška Tošića grle Duško Kostić i Ognjen Mitrović. Sudeći po osmehu na njihovim licima, čini se da je atmosfera bila veoma dobra pred meč, koji je Srbija na kraju pobedila. Šta mislite o Dušku Tošiću?

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here