Ana Bekuta je pevačica koja je poznata po svojoj sposobnosti da na svojim nastupima napravi sjajnu atmosferu punu emocija upravo zbog toga iza sebe ima karijeru kakvu bi mnogi samo mogli poželjeti. Kada peva pred svojim najmilijima, njihova srca kao da zaigraju uz muziku.Bekuta je sinoć pevala na svadbi, a u svatovima je bila i Ljubica Njegomir, kćerka preminule pjevačice Merime Njegomir, sa svojom nasljednicom Sonjom.

Zagrljaj pokazuje i dokazuje više nego što bilo koje reči mogu. Ovo je prikazano na fotografiji na kojoj se nalazi Ana sa devojčicom.Atmosfera na svadbenom slavlju je bila odlična i izazvala je mnogo emocija. To možete zaključiti iz snimaka koji su procurili sa događaja.Gosti su se jako zabavili, a pevačica je odradila odličan posao. Pokazala je da je profesionalac i da joj je bolje nakon smrti majke zbog koje je do skora bila totalno skrhana.

Ana odnedavno koristi društvene mreže da se oprosti od majke koja je nedavno preminula. Ana je u svojoj poslednjoj objavi podelila emotivnu poruku sa svojim pratiocima te je rastužila mnoge.Moja majka je preminula prije 40 dana i od tada se osjećam izgubljeno. Kao da je ceo svet umro kada je ona umrla. Nemam više nikoga da mi prigovara što kasnim ili da se brine za mene kada pomisle da nešto nije u redu. Svaka majka ima svoj način kuhanja, postavljanja stola i ispoljavanja ljubavi. Zauvek ću se sećati majčine ljubavi i brige. Napisala je naša popularna pevačica te ispod objave dobila veliki broj poruka podrške. Fanovima je posebno drago vidjeti je opet nasmejanu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here