Zagrlio ubicu svoga brata i oprostio joj: Zbog ove moćne scene oproštaja svi u sudnici su plakali (VIDEO) - Lifesytledom

Zagrlio ubicu svoga brata i oprostio joj: Zbog ove moćne scene oproštaja svi u sudnici su plakali (VIDEO)

Nekada se zaista zaprepastimo kada uvidimo koliko pojedini ljudi imaju hrabrosti i snage, kao i ljubavi prema drugima da se izdignu iznad sopstvene tuge i boli, da pređu preko zla koje im je učinjeno i da oproste svojim dželatima ili ljudima koji su im učinili zlo, na način kakav se ne viđa baš često Takav je i ovaj slučaj koji je zaista rijedak u analima kriminala, a radi se da je ovaj čovjek zagrlio ubicu svoga brata u sudnici, nakon što je osuđena te joj oprostio i poželio sve najbolje.

Ta se scena odigrala prije par dana u sudnici u Dalasu, a u trenucima presude bivša policajka iz Dalasa Amber Guidžer koja je osuđene jer je pucala i ubila svoga komšiju, Afroamerikanca nakon što je slučajno upala u njegov stan, doživjela je to da joj priđe brat žrtve i da joj se obrati sa ovim riječima nakon što se saznalo da je dobila kaznu od 10 godina zatvora

Ako ti je zaista žao, znam, mogu govoriti u svoje ime, opraštam ti – rekao je Branit Džin prije zagrljaja ubice svoga brata, a zatim je rekao i ovo:. ”A znam da ako odete k Bogu i pitate ga, on će vam oprostiti. Opet govorim samo u svoje ime, ne u ime svoje porodice, ali volim vas, kao i bilo koga drugog. Neću reći da se nadam da ćeš trunuti i umrijeti baš kao i moj brat, jer ja lično želim najbolje za tebe”.

Advokati bivše policajke su tokom suđenja pokušali da pokažu kako je njihova klijentkinja bla rasejana jer je u tim trenucima razmjenjivala seksualne poruke sa drugim policajcem, i da se vraćala sa smjene od 14 sati, pa je greškom ušla u pogrešnu kuću. Međutim tužioci su je optužili da je provalila u tuđi dom i da je pucala u njega bez ikakvoga razloga dok je ovaj jeo sladoled na svojoj fotelji.

 

 

Loading..

Categories: Najnovije,Zanimljivosti

Leave A Reply