Ova pandemija korona virusa nam je svima zasigurno promjenila živote i svi se nekako moramo navikavati na neke stvari koje do sada i nismo toliko praktikovali, a to je da svoje kretanje što više ograničimio i da čekamo kada će ovo sve da prođe.

Naime, svjesni smo toga da ovo sve neće proći dok se ne pronađe vakcina, ali do tog trenutka nam ne opstaje ništa drugo nego da poštujemo mjere koje je donio Krizni štab.

Upravo iz ovih razloga ljudi traže razne načine kako bi se opustili jer smo svi pod stresnim situacijama, a ono što je postalo popularno u posljednje vrijeme jesu mozgalice, pitalice razne zagonetke.

Njjih možete da pronađete na interentu i stavrno  ih ima jedan veliki broj, ali isto tako i mi smo u nekoliko navrata donosili razne mozgalice, ilustracije i u riješavanju istih ste se pokazali jako dobrima.

Mozgalice, pitalice i razne zagotnetke su jako dobre za vježbanje moždanih vijuga, i u skretanju misli od dnevnih problema.

Međutim, mozgalice u velikom broju slučajeva kriju jednu caku za koju je potrebno da je otkrijete.

Ovakve mozgalice se u velikom broju slučajeva koriste i u psihologiji i pomoću njih stručnjaci otkrivaju one vaše najdublje stvari i otkrivaju kakvom tipu ličnosti vi pripadate i koji ste karakter.

Kada je u ptianju današnja mozgalica koju vam donosimo, a vidite u akvariju nekoliko ribica i nekoliko ribica i imate nekoliko uputa.
Potrebno je da dobro pročitate šta kaže i da odgovorite na ptianje koliko je ribica u akvariju ostalo.

Ukoliko niste uspjeli da otkrijete, mi ćemo vam naravno dati odgovor ali bi bilo mnogo bolje kada biste vi sami to uradili.
.
.
.
.
.

Tačan odgovor je deset. Ribe žive u vodi tako da se ne mogu udaviti, ne mogu otplivati nigdje jer je akvarijum u pitanju i ako su uginule, one su i dalje tu.

Preporuke