Milan Radonjić, poznat kao Milan Tarot je dobro poznato lice sa malih ekrana. Neki ga smatraju komičarem, drugi šarlatanom, lažnim vidovnjakom, šarmantnim prevarantom koji naivnima uzima pare dok im kazuje njihovu budućnost, ali je u svakome slučaju osoba koji drugima izmamljuje osmijehe. On je bio i učesnik rijalitija Farma i Parovi, te se prije osam godina oženio sa deset godina mlađom djevojkom Lanom, sa kojom je prije tri godine dobio i sina Ivana Dugo se nije pojavljivao u javnosti, a nedavno se na društvenim mrežama pojavio njegov šaljivi snimak  na kojem se može primijetiti velika promjena u njegovom izgledu

Podsjećanja radi, Milan je imao i jedan nemili događaj kojega nikada neće zaboraviti. Njega je jedan čovjeka nasred ulice pretuk*o, jer mu se nije ostvarilo ono što mu je Tarot prorekao. Tako se Milan sa modricama pojavio u policiji u Mostaru, te je prijavio tog muškarca za nanošenje povreda.

Tada je rekao kako ga je nepoznati čovjek presreo na ulici i bez razloga ga nekoliko puta udario pesnicom u lice: ” Nakon policijske obrade utvrđeno je da je do pesni*enja došlo pošto se Milanovom klijentu nije obistinilo ono što mu je on prorekao tokom prve sesije. O incidentu se pisalo u bosanskoj štampi, a Milan se danima nije pojavljivao u plaćenim terminima na poznatoj sarajevskoj televiziji.”

On je svoju karijeru započeo u nekim TV stanicama u Srbiji, da bi nakon toga radio na hrvatskoj ”Novoj TV” a proslavio se i sa svojim gostovanjima po sličnim televizijskim programima koji su bili aktuelni i popularni tokom devedesetih i početkom dvijehiljaditih godina na televiziji. Poznata su njegova šaljiva rješenja za neke probleme, a njegovi savjeti su bili da žvaku zalijepite na televizor, do toga da nosite različite čarape svakog dana u nedjelji.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here