Supruga srpskog tenisera Novaka Đokovića poslednjih meseci postala je česta tema razgovora na društvenim mrežama. Tome su najviše doprinele nesuglasice između Jelene i Novakove majke koje su, navodno, uzrokovane ishranom koju je Jelena spremala za svog supruga.

Nakon što je Dijana Đoković objavila da ne podržava Jelenine metode pripreme hrane, počele su spekulacije da je njihova veza veoma krhka. Međutim, kako saznajemo, Jelene je orijentisana na vegetarijansku prehranu i nekim novim jelima nastojala je da svog supruga održi u što boljoj formi.Nije jasno da li Jelena Đoković, odana sledbenica pravoslavnih običaja, trenutno poštuje pravila Vaskršnjeg posta. Međutim, s obzirom na to da svoju ishranu bazira isključivo na vegetarijanskim proizvodima, vjerovatno će, ako posti, bez problema planirati svoje obroke.

U stvari, već je pokazala svoju kulinarsku stručnost raznim ukusnim receptima koje je podijelila.Jelenini dnevni planovi kuvanja uvek uključuju ukusna, organska jela koja su savršena za aktivne porodice koje vode računa o zdravlju. Ako tražite nešto za jelo tokom hrišćanskih posnih praznika, supruga Novaka Đokovića ima savršen predlog.

Na Jeleninoj novoj fotografiji nalazi se šarena salata koja je i ukusna i hranljiva. Salata je napravljena od svježeg povrća i kvalitetnih sastojaka, što je čini zasitan i zasitan obrok. Uz samo nekoliko minuta vremena za pripremu, ova salata je osvježavajuća i energizirajuća opcija koja će vas sigurno ostaviti zadovoljnim.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here