Kada govorimo o zvijezdama koje su nastale u Jugoslaviji veliki broj njih je nestao sa muzičke scene, ali to nije samo vezano za pjevače ili pjevačice, nego i za glumce i tako dalje.

Naime, neki od razloga njihovog nestanka su bile razne tragedije, neka druga vremena koja su nastala pa se mnogi nisu mogli snaći i koji su ostali u svom dobu jer je novo doba za njih biilo previše burno.

U nekoliko posljednjih članaka se upravo baš prisjećamo nekih zvijezda koje su bile aktuelne 80tih godina, pa su pisali o mnogima za koje ste vjerovatni bili i zaboravili.

Kada je u pitanju Srbija, ona je bila bpgata velikim brojem pjevačica koje su imale dobru karijeru i koje su mnogo obećavale, ali su onfa naglo nestale i odlučile krenuti u neki novi život.

Svakao jedna od njih je bila i plava ljepiotica, a njeno ime je Suzana Perović, dok je mnogi znaju iz perioda kada je pjevala u grupi Aska koja je bila popularna 80tih godina.

Ona je tada bila svakako na vrhuncu karijere, i sve je išlo onako kako je planriala, pa je čak glumila u nekim filmovima kao što su Tesna koža 2.

Međutim, javnost je nije vidjela nakon toga jako dugo vremena, a onda se ona pojavila u Farmi 5, a malo kasnije i u Zadruzi, gdje je ona prevarila i svog muža sa Mikijem Đuričićem, a Miki je čak i ošamario pred milionskim auditorijem u Zadruzi.

Da li se vi sjećate Suzane? Pišite nam vaše mjišljenje?

Preporuke